отЛично за PIM

На тази страница представям информация за книгата / публикацията ‘отЛично за PIM‘ Актуалната версия е налична на http://perteos.net/pub/PIM_latest.epub или /за предпочитащите Google services/ – тук. Форматът е ePub. Ако нямате ‘любима’ програма за четене на най-универсалния формат за електронни книги, две отлични алтернативи са SumatraPDF за Windows / PC и CoolReader за Android /ето и link през Play Store-a/.

Ако предпочитате различен формат /pdf, doc, rtf, mobi, fb2 + epub/ – конвертираните версии са налични на http://perteos.net/pub/otlichno_za_PIM.zip или през Google drive. Да отбележа, че книгата е ‘мислена’ и форматирана за epub – съответно при конвертирането и в различен формат част от форматирането е променено / не-оптимално. В някои от форматите /напр. doc & rtf/ link-овете не са активни : /

Основната цел на книгата е да въведа някои базисни определения & идеи относно управлението на личната информация. В идеалния вариант – да провокира  читателя / да се замисли ‘за още’ :)

За мен бе важно да мина през процеса на създаване на една електронна книга & ‘проиграя’ “навързването” на текста и техническите предизвикателства при подготовката на един epub.

Книгата е free, uncopyrighted и ще се разпространява /поне от мен ;) / само чрез сайта на Perteos.

Благодаря за интереса и приятно четене!