обратна връзка

» Р.К.: “Когато се обърнах към SAS за консултация по отношение на избора на бъдещия ми телефон имах доста бегла представа какво точно искам. Знаех, че ми трябва възможност за практически неограничени контакти с достатъчно много информация за всеки от тях и добро групиране, което да улесни търсенето; искаше ми се да мога да нося винаги със себе си финансовата информация – както лична, така и служебна. Запалена бях и по идеята за оползотворяване на многото време прекарвано в чакане пред различни институции с четене на електронни книги. Искаше ми се разбира се и да въвеждам голямата част от информацията на настолния си компютър на нормална клавиатура, а не на телефона. С удовлетворяването на всяко едно от тези желания, възникваха 2 две нови, които за моя изненада се оказваше, че също могат да бъдат удовлетворени.
Познанията на SAS по отношение на възможностите на PDA и особено на програмите, създадени за тях, са удивителни. Това, което за мен бе най-ценно бе че ми помогна да осъзная и детайлизирам нуждите си и да избера най-пасващото ми от многобройните приложения. Благодаря му и за търпението, с което работеше с мен въпреки известното ми непостоянство и несериозност :) !”

» С.М.: “Изключително ми е удобно и спокойно да работя със SAS, защото дори и когато не знам какво искам, той ме подпомага с въпроси, и мисли за проекта, дори извън времето на срещите. Виждам ентусиазма насреща и той ме кара да въвеждам промяната и да подемам нещо ново с подобен ентусиазъм. Благодаря за подкрепата и успех!”

» В.К.: “В самото начало идеята беше да имам лек и удобен за носене с мен график за пациентите, а огромните и тежки тефтери, и многобройните лепкащи листчета с бележки да останат в миналото. Не съм мечтал да съчетавам това удобство с интернет, мултимедия, преглед на файлове.
След като споделих грубата си представа с Александър Мутафчиев /SAS/, той се зае да проучи вместо мен какво точно би ми помогнало да организирам и отбелязвам (планирам) бързо и удобно задачите и графика си. Представи ми нагледно възможностите на PocketPC-та и това ми даде възможност да оптимизирам първоначалната си идея. Тъй като бюджета беше органичен, получих безценна насока към конкретни обяви, благодарение на която днес съм горд ползвател на чудесен малък, евтин, но с неподозирани за мен възможности компютър. За софтуерните конфигурации се доверих изцяло на SAS и резултатът е, че в момента мога да проверявам e-mail-а си, да пренасям и преглеждам различни документи, да отбелязвам на момента идеи и бележки, които ми хрумват във все по-натовареното ми ежедневие. Графикът на кабинета ми е синхронизиран с настолното PC, което за мен е страхотно удобство. Не се ограничавам вече до въвеждане просто на име и час, мога спокойно да записвам манипулации, които ми предстоят и други бележки свързани с всеки отделен пациент в програмата ми. Комуникацията, нужна за индивидуалното конфигуриране, бе провеждана с помощта на skype и/или e-mail, като въпросите, на които трябваше да отговоря, бяха максимално систематизирани и пояснени. SAS ми отдели предостатъчно време за демонстрация и обучение на живо, което ми бе нужно, за да мога да боравя сам занапред.
Благодаря ти! Владо”

» Ц.Н.: “Имах известна представа какво искам от смартфона си, но след няколко разговора със SAS вече бях наясно какво ще избера. Той подходи сериозно и задълбочено и неговите въпроси и насоки улесниха в голяма степен избора на устройство. За мен бе от голямо значение неговата квалифицирана помощ. Телефонът HTC Touch Viva е неоценим помощник в ежедневието ми и прави нещата по-лесни. Съдействието на SAS ми спести време, нерви и усилия. Благодаря!”

» А.Н.: “Високите технологии винаги са ме плашели заради бурното си развитие, което ме е карало да се чувствам изостанал в тази сфера. Дълги години аз използвах мобилния си телефон единствено за телефонни разговори и текст-съобщения. Да премина към смартфон за мен бе трудно решение, защото то изискваше да отделям повече време на ефективното използване на нови технологии – не особено познати за мен. След работата ми със Сас, получих увереност, че мога да използвам и по-високотехнологични решения. При избора ми на смартфон, той ми помогна изключително много в това каква операционна система и телефонен апарат да избера с оглед на моите потребности и умения. Направеният избор ми позволи лесно да премина към използването на различни приложения, за които преди съм смятал, че са извън моите способности. Съветите на Сас бяха изклютелно полезни за мен със своята практичност, а с оглед на цената, която платих – те бяха една от най-добрите инвестиции, които съм правил.”